Word Eurofiber partner

Een nieuwe dynamiek voor uw klanten, laat uw bedrijf groeien

Als IT dienstverlener weet u hoe belangrijk het is om aan de verwachtingen van uw klanten te voldoen. Dit betekent ook dat u nieuwe beloftevolle technologieën van nabij volgt en uw klanten inspireert deze te gebruiken.

Glasvezelnetwerken horen bij zulke innoverende technologieën. Niet alleen staan ze voor een totaal nieuwe manier van zakendoen voor uw klanten, ook voor u houden ze nieuwe mogelijkheden in.

De voordelen voor de Eurofiber partner

Er bestaan andere spelers in de glasvezelsector, dat klopt. Maar de aanpak van Eurofiber blijft uniek. Ontdek wat ons onderscheidt!

Wat een open netwerk echt betekent

Wij zijn voorvechters van het open netwerk. Al onze partners krijgen de mogelijkheid hun eigen diensten te implementeren zoals zij dat wensen, zonder de minste beperking. Voor u betekent dit de vrijheid om uw aanbod volledig op maat van uw klanten te ontwikkelen.

Heel België en over de grens heen

Ons landelijk dekkend netwerk verbindt alle datacenters in België. Ook voorzien wij een rechtstreekse aansluiting naar Microsoft Azure (Equinix Cloud Exchange). IBM Softlayer, Amazon web services en Google Cloud Platform zijn binnenkort aan de beurt. Wij bieden bovendien een directe verbinding naar alle havens in België en Nederland, én Hamburg.

Ons netwerk blijft groeien

Dankzij een actief investeringsbeleid breiden wij ons netwerk constant uit. Wij worden hierin ondersteund door onze hoofdaandeelhouder Antin, een vooraanstaande en zelfstandige vermogensbeheermaatschappij die zich toespitst op duurzame infrastructuurprojecten.

Glasvezel en enkel glasvezel

Eurofiber gebruikt uitsluitend glasvezel in zijn netwerken. Uw klanten en uzelf genieten dus alle voordelen van deze technologie:

  • Bestand tegen weer en wind
  • Ongevoelig voor interferentie
  • Duurzaam materiaal dat het risico voor storingsincidenten minimaliseert

Een waaier aan voordelen voor onze partners

Naast de voordelen die eigen zijn aan onze werkmethodes en ons netwerk, geniet u, als partner, een aantal specifieke extra’s. Een paar voorbeelden:

  • Aantrekkelijke commissies
  • Een Reseller of Partner contract
  • De ondersteuning van een accountmanager bij uw dagelijkse commerciële activiteiten, met inbegrip van joint selling
  • 24/7 toegang tot ons eigen monitoring centre en service desk
  • Co-marketing ondersteuning

Word nú Eurofiber partner

Eurofiber biedt talrijke voordelen waarvan u en uw klanten kunnen genieten. Word partner en geef uw onderneming een boost.

  • Select multiple using ctrl key
[ssbp]