Sleutelfiguren Suzi

Suzi was al een tijdje op zoek naar een nieuwe stap in haar carrière waar ze voldoende zou worden uitgedaagd en waar vrijheid en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel wordt gedragen. Deze uitdaging vond ze uiteindelijk binnen Eurofiber.


“Al vanaf het eerste gesprek had ik een goed gevoel”. Als Proces en sales support manager staat Suzi enerzijds in voor het aansturen van het sales support team en anderzijds is ze verantwoordelijk voor de uitrol van een nieuw CRM-tool. Voor de uitrol van deze tool heeft Suzi veel contact met haar Nederlandse collega’s. “Dit is waarom werken voor Eurofiber zo leuk is, we behoren allemaal tot dezelfde groep en werken allemaal samen om het groeiverhaal van Eurofiber door te trekken”.

“Sinds ik aan de slag ben bij Eurofiber heb ik al enorm veel bijgeleerd en is mijn wereld verruimd”. Suzi was voor Eurofiber nog niet in contact geweest met de telecomwereld. “Gedurende de eerste maanden heb ik gelukkig veel kunnen bijleren van mijn collega’s en kreeg ik ook veel steun van hen. Ik ben dan ook blij dat ik op dagdagelijkse basis kan samenwerken met zeer aangename, bekwame en professionele collega’s”. De intellectuele uitdagingen van haar nieuwe job zijn ook een enorme motivator voor haar. Suzi ziet de telecomsector als een zeer dynamische omgeving die voortdurend in beweging is. “De veranderingen hebben allemaal invloed op de wereld zoals we die kennen”.

Vrije tijd

Niet alleen op het werk maar ook naast het werk is Suzi een bezige bij: “De wereld rondreizen is mijn missie. Lekker eten is mijn doel. Wekelijks een boek uitlezen is mijn ambitie.” Suzi kan uren doorbrengen in een boekenwinkel en nog veel meer door ze uit te lezen. Ze heeft geen specifieke voorkeur voor een genre en laat zich graag verrassen door nieuwe, al dan niet bekende, auteurs. “Ik vind het fantastisch als de auteur zijn/haar verhaal zo goed opbouwt dat ik mee wordt genomen in hun verhaal”. Daarnaast houdt Suzi er van om te dromen over afgelopen of toekomstige reizen. Van de combinatie van mijn 3 passies hou ik nog het meest: “Op vakantie de lokale keuken ontdekken met ondertussen een boek onder mijn arm”.

[ssbp]