Sleutelfiguren Enid

Enid werkt als HR advisor binnen Eurofiber en is verantwoordelijk voor HR, fleet & facility. “Het uitgebreide takenpakket en verantwoordelijkheden spraken me enorm aan. Iedere dag ziet er altijd anders uit en brengt andere uitdagingen met zich mee”.


Het leuke aan bij Eurofiber werken, is het krijgen van kansen, zowel voor minder als meer ervaren medewerkers. “Ondanks mijn jonge carrière, kreeg ik van de managing director toch het vertrouwen om mezelf te bewijzen in deze functie”. Enid krijgt ook veel vrijheid in haar dagelijks werk: “Ik krijg altijd de vrijheid om projecten voor te stellen en als deze goed onderbouwd zijn, krijg ik ook de kans om deze uit te werken”. Eén van de grootste uitdagingen in haar job blijft het vinden en behouden van gekwalificeerd personeel. “De war on talent is en blijft een hot topic”.

Ondanks het feit dat Enid alleen op de personeelsdienst zit, heeft ze toch veel contact met de collega’s. “Er worden geregeld activiteiten georganiseerd”. Zo zijn er frequent after work drinks, gaan de collega’s af en toe samen iets eten en worden er sportwedstrijden georganiseerd. “Onlangs kregen we van onze managing director een kickertafel cadeau” en deze wordt nu geregeld gebruikt. Voor het ogenblik vindt er een kickertornooi plaats, “maar ik zal nog even moeten oefenen voor ik het tornooi kan winnen”.

Naast het werk is Enid iemand die veel belang hecht aan een goede familieband. “Ieder jaar gaan we op familieweekend in de Ardennen. Dit vind ik altijd één van de leukste weekenden van het jaar”. Daarnaast klust Enid graag in haar huis of tuin. Vroeger woonde ze in hartje Brussel maar ze miste toch een eigen tuin, “niets leuker dan met vrienden of familie te genieten van een vrije dag in je tuin”.

[ssbp]