Sleutelfiguren Yasmina

Yasmina, een enthousiaste dame die bruist van energie. Ze had ruime ervaring als accountmanager en kwam bij Eurofiber terecht omdat ze op zoek was naar een job in een technische sector.


Eurofiber sprak haar aan omdat het een jong dynamisch bedrijf is met veel mogelijkheden en potentieel “niet enkel voor het bedrijf maar ook voor de sector in het algemeen”. De glasvezelmarkt is aan het groeien en uitbreiden en de concurrentie wordt steeds heviger, dit is net wat Yasmina zo aanspreekt. “De glasvezelsector beweegt heel veel en het was het perfecte moment om er mee in te stappen, een mooie kans om mee te schrijven aan de geschiedenis van de glasvezel”.

Als field sales manager is het Yasmina haar job om proactief naar de klanten toe te stappen en hen kennis te laten maken met Eurofiber. In het kader van de uitbreiding van het netwerk van Eurofiber in en rond Kortrijk werd de marketing campagne ‘de Fiber Revolutie start hier’ gelanceerd. Yasmina brengt een bezoek aan de regio om via infosessies in de verschillende industriezones, de bedrijven over de vele voordelen van glasvezel te informeren. Eén dag per week is Yasmina op kantoor en de andere dagen is zij op de baan. Desondanks houdt ze er een goed contact op na met haar collega’s. “Ik kan hen altijd bellen en ze staan altijd voor me klaar met advies over hoe ik bepaalde situaties het best kan aanpakken”. Als ze op kantoor is, neemt ze altijd even de tijd om bij te praten met hen.

Oostende, parel aan de kust

Yasmina zoekt net zoals in haar job hobby’s waar een uitdaging in zit. Als field sales manager is Yasmina vaak op de baan en in de tijd die ze over heeft houdt ze er van om high impact sporten te beoefenen. Zo is ze actief in body combat, een op martial-arts gebaseerde work-out zonder fysiek contact. “Ik ga hier echt in op en kan er al mijn energie in kwijt, elke spier in mijn lichaam moet pijn doen”. Als ze niet sport, kan je haar steeds vinden in haar geliefkoosde kuststad, Oostende. Als geboren en getogen Oostendse houdt ze van het zeetje en kan ze moeilijk buiten komen zonder met iedereen op straat bij te praten.

 

[ssbp]