Mobiele of vaste operator, carrier, kabelmaatschappij of service provider: hoge bandbreedtes en een betrouwbaar netwerk zijn onontbeerlijk voor u. Uw klanten rekenen erop om te bellen, te internetten en te werken − op kantoor, thuis of onderweg. Vertrouw op het glasvezelnetwerk van Eurofiber, net zoals meerdere telecomaanbieders in België.

Mobiel verkeer over een glasvezelnetwerkTelecom - Zakelijk glasvezel

Medewerkers willen altijd en overal kunnen werken, met ieder apparaat. Consumenten kijken films en luisteren muziek online via verschillende apparaten. De explosieve groei van mobiele data noodzaakte u als mobiele operator al tot een switch van 3G naar 4G. Transporteer het toenemende dataverkeer over uw zendmasten veilig en snel verder via ons glasvezelnetwerk.

Connectiviteit als focus

Profiteer als telecommunicatiebedrijf van de grote voordelen van ons open netwerk. Door de heldere scheiding tussen verbindingen en diensten vormen we geen concurrentie: u hebt de volledige vrijheid om maatoplossingen aan uw klanten te bieden. Precies om deze redenen heeft AMS-IX, een van ’s werelds grootste internet exchanges, ons als partner in connectiviteit gekozen.