• Slide

    Onderwijs

    Bied onderwijs op maat op iedere locatie en werk samen met andere instellingen.

    Onderwijs

    Bied onderwijs op maat op iedere locatie en werk samen met andere instellingen.

Het onderwijs verandert ingrijpend. De behoefte aan leren op maat en leren op afstand groeit en schoolverlaters hebben andere vaardigheden nodig. Speel als onderwijsinstelling in op de ontwikkelingen, werk flexibel samen en realiseer uw onderwijsdoelen met behulp van technologie. Eurofiber biedt het fundament met zijn digitale infrastructuur.

Cloud computingOnderwijs - Zakelijk glasvezel

Maak uw leeromgeving altijd, overal en via elk apparaat toegankelijk in de cloud. Presenteer leerstof op een aantrekkelijke manier. En informeer studenten real-time over hun resultaten ‒ thuis, onderweg en op school. Door de studieprestaties continu online te volgen, verbetert u tegelijkertijd uw resultaten en onderwijskwaliteit.

Connectiviteit

Voor het transport en de opslag van gegevens binnen leeromgevingen hebt u steeds meer bandbreedte nodig. Ook de samenwerking met andere onderwijsstellingen vergt de uitwisseling van heel veel data. Werk snel en veilig samen met betrouwbare en flexibele connectiviteit en maak toepassingen optimaal beschikbaar − op elk moment, op elke locatie en met elk apparaat. Met onze infrastructuur hebt u ruimte voor groei en kiest u zelf uw diensten en dienstenleveranciers.