• Slide

    Enterprise

    Maak uw data en applicaties snel en veilig centraal toegankelijk.

    Enterprise

    Maak uw data en applicaties snel en veilig centraal toegankelijk.

Garandeer een snelle en betrouwbare toegang tot uw data, toepassingen en het publieke internet. En bied veilig onderdak aan uw systemen. KMO of corporate organisatie, in elke sector: vertrouw op ons glasvezelnetwerk, en onze 100% focus op de zakelijke markt.

Veilig samenwerken

Een retailer die zijn hoofdkantoor, distributiecentra en datacenters verbindt. Of een zakelijke dienstverlener die 15 lokale kantoren koppelt. Overweegt u ook om uw IT-omgeving te centraliseren? En wilt u medewerkers, partners of klanten real-time toegang geven tot informatie en applicaties? Maak gebruik van ons betrouwbare glasvezelnetwerk.

Internettoegang onmisbaarGlasvezel Enterprise

Internet is niet meer weg te denken uit uw dagelijkse bedrijfsvoering. Laat uw medewerkers ongestoord browsen of e-mailen en gebruikmaken van cloudapplicaties, bijvoorbeeld voor CRM, HRM of de administratie. Zet het internet ook in om uw dienstverlening te optimaliseren − met e-commerce, online services of het aanbieden van infrastructuur, applicaties en platformen aan klanten en partners. Met onze glasvezeloplossingen maakt u het mogelijk.

Flexibele ICT-omgeving

Financiële instellingen, vastgoedbedrijven, accountancykantoren: ze willen allemaal een wendbare organisatie en flexibele IT-infrastructuur. Ook in andere sectoren is deze tendens zichtbaar. Verander sneller en efficiënter door uw ICT-omgeving in de cloud onder te brengen, met ons snelle en betrouwbare glasvezelnetwerk.