#

Project coördinator (telecom)

Eurofiber

Eurofiber is een snelgroeiende telecomspeler op de Benelux-markt. Met ons uitgebreid glasvezelnetwerk, onze datacenters en onze IP diensten bieden we hoogwaardige connectiviteitsoplossingen aan zakelijke klanten, overheden en andere operatoren. We onderscheiden ons door ons open netwerkmodel. Omdat we infrastructuur en ICT diensten apart aanbieden, heeft de klant de mogelijkheid om in alle vrijheid de juiste leverancier te kiezen voor diensten en toepassingen.

Je functie

Als project coördinator zorg je voor de administratieve coördinatie en planning van onze projecten. Hiervoor  gebruik je verschillende informatieplatformen zoals Osiris, Powalco of Gipod.  Deze platformen brengen alle info over geplande en huidige werken op verschillende openbare domeinen samen om er zo voor te zorgen dat verschillende nuts- en wegenwerken gelijktijdig kunnen plaats vinden. Je hebt zowel contact met onze projectleiders en aannemers als met onze klanten. Je houdt overzicht van de verschillende geplande werken, bekijkt welke projecten van Eurofiber in de buurt liggen en zorgt er voor dat we het project samen met de andere belanghebbenden in synergie kunnen uitvoeren.

Wie ben jij

  • Je hebt minstens 3-5 jaar relevante werkervaring;
  • Je bent van nature nieuwsgierig, zoekt graag zaken uit en werkt nauwkeurig en nauwgezet;
  • Je bent analytisch ingesteld en werkt doortastend;
  • Je hebt oog voor detail en kan tegelijkertijd ook een “helicopter view” innemen;
  • Je werkt graag zelfstandig maar bent ook een echte team player;
  • Jouw vriendelijkheid typeert jou en je staat sterk in je schoenen;
  • Je hebt een sterke affiniteit met tools en processen;
  • Kennis van of ervaring met Osiris, Powalco of Gipod is een plus;
  • Je spreekt en schrijft perfect Nederlands en Frans.

Aanbod

Wij bieden naast een boeiende functie in een dynamische omgeving, een aantrekkelijk salarispakket met onder andere een dertiende maand en een bonusregeling.

Solliciteren

Stemt dit profiel overeen met jouw kennis en ervaring? Wil je deel uitmaken van het succesverhaal van Eurofiber? Stuur dan je CV naar HRBelgium@eurofiber.com

[ssbp]
laat reacties zien

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.