• Slide

    Partner in de kijker:

    Arxus – Business first cloud solutions

    Partner in de kijker:

    Arxus – Business first cloud solutions

Aangezien het  klantenbestand van Arxus razendsnel groeit, is een stabiele en snelle verbinding essentieel voor een optimale dienstverlening.

Arxus is een Managed Cloud Service Provider, bestaande uit een team van 40+ cloud specialisten. Met hun cloud expertise en sectorspecifieke kennis bieden zij hun klanten Azure, Azure Stack, Office 365 en Microsoft 365 diensten op maat aan.

In 2014 ging Arxus een samenwerking met Eurofiber aan. Eurofiber realiseerde enerzijds de betrouwbare, redundante glasvezelverbinding tussen de datacenters van Arxus in België. Hiermee wordt de communicatie tussen de verschillende Arxus netwerken mogelijk gemaakt. Eurofiber levert Dark Fiber, de fysieke vezels. Deze worden door Arxus belicht en aangevuld met het eigen netwerk.

“Eurofiber garandeert voor ons en onze klanten een stabiele en snelle verbinding. We zijn al jaren partners en de communicatie verloopt heel vlot.” Stef Renders – Cloud Network Architect bij Arxus

Eurofiber verzorgt anderzijds ook de connectiviteit van de Arxus datacenters naar de vestigingen van de klanten. Voor de klanten, die applicaties hebben draaien in de private Arxus cloud of de publieke Azure omgeving, is een lage latency en een stabiele netwerkverbinding belangrijker dan ooit tevoren. Onzekerheid op het gebied van bandbreedte, snelheid en latency is voor bedrijven onacceptabel.

Dank zij de Eurofiber MPLS Ethernet en DWDM diensten kunnen klanten steeds beschikken over een stabiele connectiviteit.

  • Download: Partner Arxus

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.