• Slide

    Werken bij Eurofiber

    De mensen van Eurofiber zijn experts, allemaal onderdeel van ons slimme netwerk.

    Werken bij Eurofiber

    De mensen van Eurofiber zijn experts, allemaal onderdeel van ons slimme netwerk.

De mensen van Eurofiber zijn experts, allemaal onderdeel van ons slimme netwerk. Ze werken aan het fundament onder de Smart Society en realiseren zich dat ze bijdragen aan de toekomst van de samenleving. Door onze snelle groei hebben we bij Eurofiber regelmatig vacatures. Iets voor jou?

Blijven ontwikkelen

Onze medewerkers voelen zich verantwoordelijk om het beste voor onze klanten, ons bedrijf, de omgeving en zichzelf te realiseren – ook in de toekomst. Daarom blijven ze zich ontwikkelen. Ze weten wat hun bijdrage is aan het succes dat we behalen.

Kwaliteiten verbinden

Door actief samen te werken, goed naar elkaar te luisteren en open te staan voor nieuwe ideeën, verbinden onze medewerkers hun kwaliteiten aan die van anderen. Niet alleen binnen, maar ook buiten onze organisatie. Zo is het mogelijk de mooiste resultaten te behalen.

Werken vanuit verantwoordelijkheid

We bieden onze medewerkers een omgeving met veel ruimte om vanuit hun eigen kracht te werken. Daarbinnen kunnen ze hun zelf-startend vermogen optimaal inzetten. Kaders, feedback en complimenten laten hen de grenzen van hun eigen verantwoordelijkheid verkennen.

Wil jij meebouwen aan de Smart Society? Kijk dan of we op dit moment vacatures hebben die aansluiten bij jouw persoonlijkheid, ontwikkelbehoefte, kennis en werkervaring.