• Slide

    Media

    Voor u als media hebben we alle relevante informatie op één pagina verzameld.

    Media

    Voor u als media hebben we alle relevante informatie op één pagina verzameld.

Perscontacten

Eurofiber
Koen Cosyns
Marketing & Communication Manager
T +32 (0)2 307 12 00
koen.cosyns@eurofiber.com

Boiler plate

Eurofiber exploiteert sinds 2000 hoogwaardige digitale open infrastructuur. Met ons eigen glasvezelnetwerk en datacenters bieden we bedrijven, overheden en non-profit organisaties toekomstvaste, slimme en open cloud- en connectiviteitsoplossingen. Klanten hebben de vrijheid om zelf de diensten, toepassingen en aanbieders te kiezen die ze nodig hebben. Zo kunnen ze het innovatiepotentieel in de digitalisering ten volle benutten. Eurofiber heeft een eigen glasvezelnetwerk van 38.000 kilometer in Nederland, België en Frankrijk, met een vertakking in Duitsland. Eurofiber ondernemingen Dataplace en Eura DC exploiteren acht datacenters in Nederland en Frankrijk. Naast deze vitale infrastructuur bieden we ook oplossingen voor interconnectiviteit tussen bijna alle hoogwaardige carrier neutrale datacenters in Nederland en België middels het DCspine platform. Eurofiber legt hiermee het fundament onder de digitale samenleving. De Nederlandse overheid heeft Eurofiber dan ook de status toegekend van ‘vitale infrastructuur’.

Eurofiber Groep bestaat uit: Eurofiber en DCspine (in Nederland en België), Dataplace (Nederland), Eurafibre, ATE en Eura DC (Frankrijk).

Logo’s & beeldmateriaal

Onderstaand kunt u ons logo in EPS en JPG downloaden. Wilt u ander beeldmateriaal of andere varianten van ons logo, Neem dan contact met ons op. Wij verstrekken u graag het juiste materiaal.

Logo-eurofiber