• Slide

    Veilig samenwerken

    Laat uw medewerkers optimaal samenwerken, waar ze ook zijn.

    Veilig samenwerken

    Laat uw medewerkers optimaal samenwerken, waar ze ook zijn.

Uw medewerkers bevinden zich vaak niet op dezelfde locatie als uw fysieke ICT-omgeving. Door ze overal toegang te bieden tot applicaties in uw interne of externe datacenter of in de cloud, werken ze efficiënter en beter samen. Met de glasvezelverbindingen van Eurofiber hebben ze veilig toegang tot uw bedrijfsnetwerk.

Efficiënter werken

Maak centraal opgeslagen bedrijfsapplicaties real-time beschikbaar op iedere locatie via onze glasvezelverbindingen. Uw organisatie is effectiever en bespaart kosten. Ook in de samenwerking met externe partijen behaalt u grote synergievoordelen door systemen op afstand toegankelijk te maken.

Private cloudVeilig samenwerken

Ontsluit uw bedrijfsapplicaties zonder gebruik te maken van het publieke internet. Met Ethernet VPN creëert u een van het internet gescheiden private cloud. Daarmee biedt u medewerkers veilig toegang tot uw data en applicaties.

Innovatieve toepassingen

Stimuleer de samenwerking binnen en buiten uw organisatie met innovatieve toepassingen. Onze snelle verbindingen bieden u een betrouwbare basis, bijvoorbeeld voor videoconferencing of VoIP.

Steeds vaker worden onze verbindingen ingezet voor de samenwerking tussen verschillende ziekenhuizen, voor het delen van grote bestanden zoals CT-scans en patiëntendossiers. Ook in het onderwijs ondersteunen ze de samenwerking in toenemende mate, door via de cloud toegang te bieden tot een gepersonaliseerde leeromgeving.