• Slide

    Flexibele organisatie

    Maak uw organisatie wendbaar en speel snel in op marktontwikkelingen.

    Flexibele organisatie

    Maak uw organisatie wendbaar en speel snel in op marktontwikkelingen.

De wereld verandert in hoog tempo. Om succesvol te zijn, is het essentieel dat uw organisatie wendbaar is. U moet snel op marktontwikkelingen reageren met nieuwe producten en diensten. En groeien of krimpen als dat nodig is. Met het glasvezelnetwerk van Eurofiber bent u klaar voor nu en voor de toekomst.

Eenvoudig schalenFlexibele organisatie

Zorg voor flexibiliteit door uw ICT-omgeving en uw vestigingen te verbinden via onze Ethernet VPN-oplossing of dark fiber. Met een van het internet gescheiden netwerk verbindt u uw vestigingen, medewerkers en datacenters op een veilige manier. Uw netwerk laat zich eenvoudig uitbreiden met vestigingen of datacenters. En als uw databehoefte groeit, kunt u de bandbreedte van uw glasvezelverbinding snel verhogen. Dark fiber biedt zelfs onbeperkte mogelijkheden qua bandbreedte.

Cloudtoepassingen

Breng uw applicaties en data veilig onder in de private of publieke cloud voor maximale flexibiliteit. U kunt uw ICT-omgeving bovendien eenvoudig en kostenefficiënt op afstand beheren. Bij een private cloud is het van belang dat u kunt vertrouwen op een veilig datacenter. En of u nu kiest voor de private of publieke cloud, snelle verbindingen met of zonder internet zijn onmisbaar. Ethernet VPN of dark fiber biedt u een betrouwbare basis voor uw connectiviteit.