• Slide

    Continuïteit

    Baseer uw processen op snelle, veilige en betrouwbare verbindingen.

    Continuïteit

    Baseer uw processen op snelle, veilige en betrouwbare verbindingen.

Connectiviteit is van vitaal belang, nu de afhankelijkheid van ICT ook in uw sector toeneemt. U hebt snelle en betrouwbare verbindingen nodig voor het datatransport tussen uw vestigingen en ICT-omgeving. Eurofiber biedt een toekomstvast en open glasvezelnetwerk van de hoogste kwaliteit, dat de continuïteit van uw bedrijfsvoering ondersteunt.

Organisatienetwerk gescheiden van publiek internet

Verbind uw hoofdkantoor, vestigingen en datacenters veilig via een virtueel privénetwerk van Eurofiber. U beschikt hiermee over een gesloten datanetwerk, gescheiden van het publieke internet. Hierover transporteert u ongehinderd (cloud)applicaties en diensten zoals internet, telefonie of video.

Redundante verbindingenContinuiteit

Zorg met redundante glasvezelverbindingen voor een maximale continuïteit van uw bedrijfskritische processen. We leggen uw verbindingen volledig gescheiden aan − er wordt geen geul gedeeld of route gekruist. Als specialist in redundantie adviseren we u graag.

Veilige verbindingen naar datacenters

Centralisatie van uw ICT-omgeving binnen uw organisatie? Of liever een extern datacenter voor het onderbrengen of spiegelen van uw systemen? Maak desgewenst gebruik van onze glasvezelverbindingen van en naar datacenters.

Vrijheid in dienstenkeuze

Ons netwerk is open: u kiest zelf uw diensten en dienstenleveranciers. Zo hebt u alle flexibiliteit om uw ICT-omgeving in te richten zoals u dat wilt, ook met het oog op de continuïteit van uw organisatie op langere termijn.