#Nieuws

Nucleus en Eurofiber tekenen partnership voor 20 jaar

De toonaangevende Belgische hosting-aanbieder Nucleus heeft een partnership afgesloten met Eurofiber voor de komende 20 jaar.

Nucleus zal vanaf nu het Dark fiber-netwerk van Eurofiber gebruiken om aan haar klanten performante hosting en cloud services aan te bieden. Eurofiber en Nucleus vullen elkaar perfect aan, aangezien er geen overlap van diensten is.

Nucleus_logo_baseline

David Geens, managing partner bij Nucleus, licht de keuze voor het Dark fiber-netwerk van Eurofiber toe: “Kwaliteit en dienstverlening zijn voor Nucleus ontzettend belangrijk. Twee dingen die we ook terugvonden bij Eurofiber. Bovendien is Eurofiber een van de weinige spelers op de markt die ook Dark fiber aanbieden. Het netwerk zorgt ervoor dat wij onze klanten een hoog performante toegang tot de cloud kunnen garanderen tegen een betaalbare prijs. De cloud is hierdoor, nog meer dan voorheen, een interessant alternatief voor on-premise hosting.”

Hans Witdouck, CEO van Eurofiber: “Zowel bedrijven als particulieren communiceren steeds meer en verzamelen een toenemende hoeveelheid aan data. Daarmee zal de nood aan hosting services en glasvezelinfrastructuur alleen maar stijgen. Met zijn ruime netwerkdekking, open infrastructuurfilosofie en de wil om samen te werken met andere dienstverleners en operatoren, is Eurofiber uitermate goed geplaatst om bij te dragen tot de groei van zijn klanten in België.”

[ssbp]