Eurofiber neemt Bart Colson aan boord als nieuwe COO

Bart Colson heeft het Belgische Eurofiber-team vervoegd als COO. Hij brengt 25 jaar B2B telecom expertise mee.

Bart Colson, COO
Bij Telenet (2004-2017) begon hij als verantwoordelijke voor netwerk operaties. Daarna bouwde hij systemen, processen en teams uit voor service delivery en customer service binnen de B2B-afdeling van Telenet. Eerder was hij ook actief bij BT Global Services (1995-2004) in meerdere management functies en bouwde hij onder andere het glasvezel- en transmissienetwerk uit voor de Belgische business unit.

Bart is enthousiast om het Eurofiber team te vervoegen: “Elk bedrijf heeft vandaag de mond vol van digitalisering van de interne processen en de manier waarop ze de klanten bedienen. Daarnaast worden concepten als Internet of Things en Smart cities realiteit. Al die trends resulteren in een explosief groeiende vraag naar bandbreedte en daar heeft Eurofiber met zijn performante digitale infrastructuur een sterke troef in handen. De ambitieuze groeiplannen resulteren uiteraard ook in een aantal uitdagingen om de teams, processen en systemen te laten meegroeien en daar bouw ik graag aan mee.”

CEO Hans Witdouck over de aanstelling van Bart: “Bij Eurofiber zijn we zeer verheugd om Bart aan boord te halen! Profielen met sterke ervaring binnen de B2B-markt met daaraan gekoppeld de juiste ingesteldheid, liggen niet voor het grijpen. Om onze groei te faciliteren, moeten we blijven sleutelen aan onze organisatie en daar hoort de juiste mensen aan boord halen, bij. Bart heeft veel ervaring, maar ik breng hem vooral aan boord om onze doelstellingen binnen service delivery en klantentevredenheid waar te maken. Eurofiber moet het verschil maken in dienstverlening! Laat nu dat één van zijn sterke punten zijn. Daarnaast houd ik van mensen die de mouwen opstropen, laarzen aantrekken en niet vanop op afstand zeggen hoe het nu moet…”.

[ssbp]