Eurofiber deze lente op Infosecurity

Op woensdag 22 en donderdag 23 maart 2017 vindt de jaarlijkse beurs Infosecurity plaats in Brussels Expo. Infosecurity.be is dé Belgische vakbeurs op het gebied van IT-security voor IT-managers en IT-professionals.

InfoSecurity_Belgium-logo
Spam, phishing, hackers en steeds geavanceerdere vormen van cybercrime vormen reële bedreigingen voor het bedrijfsleven. De vakbeurs haakt in op actuele vraagstukken over IT security. Met een uitgebreid aanbod aan seminars en case studies, een 130-tal exposanten én 4.000 vakgenoten is dit een must voor elke IT-professional!

Ook deze editie vindt u op de beurs de nieuwste producten, oplossingen en diensten binnen de IT-securitybranche. Natuurlijk is er ook dit jaar weer een breed seminarprogramma aan de beurs verbonden met diverse uitstekende keynote sessies rondom het thema ‘Data Centric World’.

Eurofiber, specialist in glasvezelverbindingen, is opnieuw één van de deelnemers en nodigt u graag uit een bezoek te brengen aan onze stand en de beurs. U bent binnen één dag weer helemaal op de hoogte van de IT-ontwikkelingen die voor uw organisatie van belang zijn!

Eurofiber gelooft in de samenwerking tussen burgers, overheden en bedrijven om maatschappelijke en economische uitdagingen aan te gaan. Technologie maakt het daarbij mogelijk om middelen slimmer en efficiënter in te zetten. Dit leidt tot duurzame economische ontwikkeling, innovatie, meer welzijn en verstandig gebruik en beheer van natuurlijke bronnen. Met het open netwerk van Eurofiber kunnen organisaties de onbegrensde mogelijkheden van de digitale wereld zelf inrichten en benutten. We vertellen u er graag meer over bij ons op de stand.

Wij hopen u dan ook te mogen verwelkomen.

Binnenkort kunt u zich op deze pagina kosteloos registreren voor de beurs.

[ssbp]