#Persbericht

Eurofiber België verwelkomt Jan Goossens als commercieel directeur

 Jan Goossens gaat een nieuwe uitdaging aan als commercieel directeur van Eurofiber België.

Als commercieel directeur zal Jan verantwoordelijk zijn voor het plannen en uitvoeren van de commerciële strategie. Hij zal toezicht houden op alle verkoop-, marketing- en commerciële activiteiten voor België in overeenstemming met de strategie van de EF-groep. Eurofiber heeft ambitieuze groeiplannen, zowel via partners als rechtstreeks naar specifieke eindklanten toe. Jan zal rapporteren aan de managing director van Eurofiber België (Hans Witdouck) en zal vicevoorzitter zijn van het managementteam van Eurofiber België.

Jan begon zijn carrière in ICT in 1998 bij Avaya (Bosch Telecom/Tenovis) en kwam in 2008 bij Nextel terecht waar hij zich snel opwerkte tot commercieel directeur en zo actief bijdroeg aan de sterke groei van de Belgische integrator. Begin 2013 stapte Jan over naar Dimension Data (NTT) om verschillende verkoopteams te leiden in de publieke sector, de financiële sector, de dienstensector en de gezondheidszorg.

“Met zijn uitgebreide ervaring als sales director met een zeer sterke focus op interpersoonlijke relaties, op de teams en teamontwikkeling, een sterk netwerk in ziekenhuizen/publieke/financiële sector, zijn band met system integrators en zijn kennis van de Waalse markt zijn we ervan overtuigd dat Jan de juiste persoon is om ons te helpen onze ambities in 2020 en ook daarna waar te maken”, zegt Hans Witdouck.

[ssbp]