Nieuw telefoonnummer Eurofiber Servicedesk

Zoals u wellicht eerder heeft vernomen, heeft Eurofiber op 1 augustus 2015 B-Telecom overgenomen van Syntigo. Dankzij het samengaan van de ondernemingen krijgt u toegang tot een landelijk dekkend glasvezelnetwerk en een uitgebreid portfolio dark fiber en op Ethernet en glasvezel gebaseerde transmissiediensten.

Wij vinden het zeer belangrijk dat deze transitie voor u zo aangenaam mogelijk verloopt. Als onderdeel van de transitie zullen een aantal informatiekanalen voor u veranderen. Met deze brief willen wij u hierover informeren. Per 1 februari 2016 komt het huidige telefoonnummer +31(0) 20 799 0990 van operations support en het e-mailadres europs.plannedactivity@eurofiber.com voor u te vervallen. Voor een optimale operationele dienstverlening komt er voor u één loket met één telefoonnummer voor alle vragen omtrent operations support.

Vanaf 1 februari 2016 kunt u voor operationele ondersteuning, onderhoud, planned work, storingen en al uw overige technische vragen contact opnemen met het gratis telefoonnummer van de Servicedesk van Eurofiber.

Servicedesk Eurofiber
Telefoonnummer nationaal                                         0800 – 26909 (gratis)
Telefoonnummer internationaal                                +32 (0) 800 – 26909 (gratis)
Bereikbaarheid                                                               24 uur per dag, 7 dagen in de week
Communicatie tijdens kantooruren                           Nederlands, Engels en Frans
Communicatie buiten kantooruren                            Nederlands en Engels

Voor vragen over beheer en status opleveringen      cos@eurofiber.com
Voor vragen over planned work                                   plannedwork@eurofiber.com
Schriftelijke communicatie                                           Nederlands en Engels

Wij hebben voor u een quick reference card opgesteld. Hiermee vindt u in één oogopslag alle contactgegevens terug zodat wij u goed van dienst kunnen zijn bij uw vragen.

We kunnen ons voorstellen dat u wellicht naar aanleiding van deze brief nog vragen heeft. U kunt hiervoor altijd contact opnemen met uw accountmanager.

Met vriendelijke groet,
Hans Witdouck
Managing Director Eurofiber Belgium

 

[ssbp]