Secure Cloud Connect biedt u altijd veilig en direct toegang tot het Microsoft Azure cloudplatform. Maak met Secure Cloud Connect en Microsoft Azure ExpressRoute – privéverbindingen tussen de Azure cloud en de infrastructuur op uw (datacenter)locatie. Secure Cloud Connect verbindingen lopen niet via het publieke internet. Ze zijn snel, betrouwbaar en veilig, en bieden een ideale basis voor toepassingen die een hoge beschikbaarheid vergen. Met deze complete oplossing krijgt u direct toegang tot het platform via een veilig privénetwerk.

Efficiënte totaaloplossing

We verbinden uw organisatie via een privé MPLS netwerk met Microsoft Azure via ExpressRoute, waarbij het netwerk volledig van het publieke internet is gescheiden. Met Secure Cloud Connect hoeft u dus alleen nog de cloudapplicaties naar keuze bij Microsoft af te nemen, wij doen de rest.

Maak verbindingen snel, betrouwbaar en veilig

Breng via ExpressRoute verbindingen met Microsoft Azure tot stand op een ExpressRoute-locatie, zoals een Exchange-provider. Of maak rechtstreeks connectie met Microsoft Azure vanuit uw bestaande WAN-netwerk, bijvoorbeeld via een Ethernet VPN- of IP VPN-verbinding. In vergelijking met gebruikelijke verbindingen via internet zijn de betrouwbaarheid, snelheden en beveiliging van ExpressRoute hoger en de wachttijden lager. Daarbij zijn soms aanzienlijke kostenbesparingen mogelijk.

Perfect voor opslag, back-up en herstel

Zet ExpressRoute bijvoorbeeld in voor periodieke gegevensmigratie, replicatie voor bedrijfscontinuïteit of herstel na noodgevallen. Door zijn hoge snelheid en betrouwbaarheid is het zeer geschikt voor toepassingen die een hoge beschikbaarheid vragen. Ook voor grote datavolumes kan ExpressRoute voordelig zijn. Denk aan het overbrengen van gegevenssets voor geavanceerde rekentoepassingen. Of aan het verplaatsen van grote virtuele machines tussen uw ontwikkel- of testomgeving in Microsoft Azure en uw on-premise productieomgeving.

Breid uw datacentercapaciteit uit

Voeg met ExpressRoute veilig reken- en opslagcapaciteit toe aan uw bestaande datacenter. Door de hoge doorvoersnelheden en korte wachttijden voelt Microsoft Azure als een natuurlijke uitbreiding. U profiteert van de schaal en het voordeel van de publieke cloud, zonder dat u inboet aan netwerkprestaties.

Integreer clouddiensten veilig in uw ICT-omgeving

Bouw met ExpressRoute hybride toepassingen die uw on-premise infrastructuur en Microsoft Azure omvatten. Door de hoge beschikbaarheid, betrouwbaarheid en bandbreedte van de verbindingen hoeft u niet in te zitten over de veiligheid en prestaties. Laat bijvoorbeeld een bedrijfsintranettoepassing in Microsoft Azure draaien en verifieer gebruikers met een on-premise Active Directory-service. Zo bedient u alle bedrijfsgebruikers zonder dat er verkeer via het publieke internet gaat.

[ssbp]