Maatschappelijk verantwoord ondernemen: Eurofiber helpt De Eglantier

Eurofiber draagt maatschappelijk verantwoord ondernemen (Corporate Social Responsibility) hoog in het vaandel en zet zich hier graag voor in gedurende het hele jaar.


Net zoals vorig jaar heeft Eurofiber vorige maand ‘De Eglantier’ opnieuw ondersteund bij de voorbereidingen voor hun tuinfeest.

De Eglantier is een multifunctioneel centrum voor kinderen en jongeren met ernstige mentale en meervoudige beperkingen. Ze richten schoolvervangende dagopvang, begeleiding en therapie in voor jonge kinderen met zware ontwikkelingsachterstand, lichamelijke en mentale beperkingen en eventueel contact- of gedragsmoeilijkheden.

Op vrijdag 15 september was het weer zo ver en stonden we met zijn allen weer paraat in Leefdaal. We hielpen met het opzetten van tenten, het plaatsen van tafels en stoelen, het rollen van bestek maar ook bij het poetsen en ontsmetten van al het materiaal, speelgoed en rolstoelen.

De Eglantier heeft door onze hulp voluit kunnen genieten van hun tuinfeest waarbij ze familieleden, sympathisanten en geïnteresseerden konden verwelkomen.

[ssbp]