Eurofiber op Infosecurity op 22 en 23 maart in Brussels Expo

Op 22 en 23 maart is Infosecurity.be terug! Dé Belgische vakbeurs op het gebied van IT-security voor IT-managers en IT-professionals. Infosecurity.be 2017 staat volledig in het teken van de Data Centric World.


Big Data is immers het nieuwe goud. Gegevens bepalen, voorspellen en sturen organisaties als deze goed worden benut. Bij het gebruik van big data zijn rekenkracht en analyses onmisbaar, maar ook de bescherming ervan is essentieel. Want waar waarde is, is direct ook een risico. Hoe kunnen organisaties van groot tot klein, commercieel tot overheid zorgen dat hun datagedreven business floreert?

Eurofiber, specialist in glasvezelverbindingen, is één van de deelnemers en nodigt u graag uit op onze stand. Met meer dan 7.000 kilometer glasvezel in België en een sterke aanwezigheid op vele industrieterreinen en in alle havens, ligt ons netwerk wellicht ergens bij u in de buurt. Breng een bezoek aan onze stand, ontdek uw afstand tot ons netwerk en maak kans op de nieuwste iWatch.

We hopen u op Infosecurity 2017 te mogen begroeten. U bent immers binnen één dag weer helemaal op de hoogte van de IT-ontwikkelingen die voor uw organisatie belangrijk zijn.

Waar en wanneer?
Brussels Expo, 22 en 23 maart 2017 (9.30 – 17.00)

Deelname is kosteloos. Schrijf in via deze link.

[ssbp]