Eurofiber op ICT Infrastructure

Op 9 mei in het Palais des Congrès van Namen


Wallonië ten tijde van SMAC

Het technologische SMAC-concept is al geruime tijd een must. Het staat voor Social, Mobile, Analytics and Cloud en is onontbeerlijk geworden nu bedrijven gebruik moeten maken van sociale instrumenten om hun klanten aan te trekken of te behouden. Ondertussen zijn deze gebruikers steeds mobieler. De opkomst van big data vereist analytische instrumenten, vooral sinds de doorbraak van het Internet of Things (IoT). Wendbaarheid en responsiviteit maken vandaag integraal deel uit van elke moderne economie.

En dan is er nog de beveiliging, als hoeksteen van de IT-infrastructuur, in het bijzonder met de komst van de nieuwe Europese wetgeving rond de naleving van de privacy (GDPR).

Bedrijven van elke mogelijke omvang en de technologische spelers worden geconfronteerd met deze nieuwe uitdagingen om zo hun plaats te vinden in een steeds meer concurrerende markt. Wallonië heeft dit heel goed begrepen. Daar getuigen de vele operatoren en starters van, die op dit gebied geavanceerde oplossingen ontwikkelen. Al deze vraagstukken geven in mei 2017 in Namen mee vorm aan het ‘ICT Infrastructure Forum’, met zijn conferentiedag, sponsorzone, workshops en start-updorp. Het evenement wil de belangrijkste B2B-spelers het technologische bereik van SMAC voorstellen en hen met de realiteit op het terrein confronteren. Namen werd als hoofdstad van Wallonië gekozen: het ligt in het hart van het Franstalige taalgebied, maar toch dicht bij Vlaanderen, Brussel en het Groothertogdom Luxemburg. Biedt u oplossingen aan uw klanten? Bent u een potentiële B2B-gebruiker? Dan is ‘ICT Infrastructure Forum’ voor u een niet te missen evenement van 2017. Met de conferenties krijgt u de kans om een stand van zaken te maken rond de techniek. En u ontmoet er de terreinspelers die u in uw aanpak kunnen begeleiden. Mis in geen geval de uiteenzetting van Gilles Verscheuren (Eurofiber) om 15 uur. Hij bespreekt ‘The importance of connectivity to the cloud’.

Het ‘ICT Infrastructure Forum’ is een evenement dat nabijheid en innovatie combineert, door en voor winnende bedrijven.

[ssbp]