Eurofiber groeit in Wallonië!

Het Eurofiber-netwerk bestrijkt België en Nederland, met vertakkingen naar Duitsland en Luxemburg. Eurofiber stelt zich tot doel om zijn huidige glasvezelnetwerk van meer dan 7.000 kilometer in België voortdurend uit te breiden. Elke aanvraag voor een aansluiting in de omgeving van ons netwerk wordt bijgevolg met de grootste aandacht onderzocht.


Onlangs ontvingen wij aanvragen van klanten die zich in bedrijvenzones op korte afstand van ons netwerk bevinden. Na analyse hebben wij besloten om te investeren en zo onze klanten nog beter te helpen. De bedrijvenzones Nivelles-Nord en Latour-Virton staan bovenaan ons prioriteitenlijstje. Wij zorgen er altijd voor dat klanten die een verzoek indienen tegen zo laag mogelijke kosten kunnen aansluiten.

Wij staan open voor de vragen van onze klanten en proberen hun visie te doorgronden. Een nieuwe site openen, staat vaak gelijk aan investeringen en groei. Als nationale operator zijn wij in staat om in de behoeften van onze klanten te voorzien in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Bovendien leiden de aanvragen van onze partners er vaak toe dat wij aan businesscases kunnen werken. Momenteel worden er veel projecten bestudeerd in Brussel en Wallonië. Onder andere in Waals-Brabant zal er in het tweede kwartaal een uitzonderlijke campagne worden gevoerd. Op termijn willen wij in heel Wallonië aanwezig zijn.

Dankzij het 24/7 toezicht door ons Network Monitoring Centre beschikken onze B2B-klanten over een beveiligde en betrouwbare verbinding. Wij garanderen bijvoorbeeld een SLA van 4 uur (voor problemen bij klanten) of van 8 uur (voor kabelbreuken).

Wij zijn voorstanders van een open netwerk en geven toegang tot ons eigen glasvezelnetwerk. Onze klanten genieten volledige vrijheid bij het kiezen van een partner voor de integratie van hun ICT-infrastructuur. Wij bieden in alle omstandigheden oplossingen op maat, exact afgestemd op wat onze klanten nodig hebben.

Wij bieden een ruime waaier aan oplossingen. Met dark fiber kunnen onze klanten hun eigen infrastructuur creëren. Onze internetaansluiting zorgt voor een snelle en betrouwbare toegang. Wij bieden Ethernet VPN-oplossingen op maat, met een gegarandeerde bandbreedte van 5 Mbps tot 5 Gbps. En dankzij onze Secure Cloud Connect beschikken onze klanten over een rechtstreekse verbinding tussen hun vestigingen en cloudoperators zoals Microsoft Azure of Amazon (AWS).

[ssbp]