Download het e-Book Secure Cloud Connect

De technologische revolutie waar we ons momenteel in bevinden, zorgt voor een razendsnel evoluerende marktvraag. De technologische mogelijkheden ontwikkelen zich in record tempo: de nieuwe, flexibele generatie bedrijven zet continu nieuwe diensten als service concept in de markt. Voor uw organisatie is het van groot belang snel te reageren op al deze veranderingen. Maar hoe doet u dit? Hoe maakt u uw organisatie flexibel en wendbaar?

download-ebook-nl
De cloud maakt het gemakkelijker, laagdrempeliger en goedkoper om met uw organisatie te versnellen en te experimenteren. En door de kortere time-to-market draagt de cloud bij aan uw concurrentievermogen. In het e-book nemen we u mee in deze nieuwe wereld. Wat is de cloud precies? Wat zijn de voordelen voor uw onderneming en waarom is beveiliging nog belangrijker dan in ons traditionele IT-landschap. Ontdek de mogelijkheden van cloud computing en hoe u veilig en direct toegang krijgt tot meerdere cloudplatformen.

In het e-book wordt haarfijn uitgelegd hoe de opmars van cloud computing gebeurt, hoe de overstap naar de cloud te realiseren, welke de aandachtspunten zijn bij cloudmigratie, hoe een veilige connectie tot stand wordt gebracht, wat een gedegen securitybeleid inhoudt en ten slotte wat Eurofibers Secure Cloud Connect biedt.

Met Secure Cloud Connect van Eurofiber heeft u altijd veilig en direct toegang tot de platformen van uw keuze via een privé-netwerk. We verbinden uw organisatie via een virtueel privé-netwerk (VPN) met uw cloud providers waarbij het netwerk volledig van het publieke internet is gescheiden. Daarnaast krijgt u direct toegang tot het platform van uw keuze door middel van onze cloudkoppelingen. Momenteel bieden we directe connectie met toonaangevende cloudplatformen zoals Microsoft Azure en Microsoft Office 365. Met Secure Cloud Connect moet u alleen de clouddienst bij uw provider afnemen, de rest regelen wij voor u.

Via deze link kunt u het e-Book downloaden

[ssbp]