• Slide

    Corporate Compliance

    Corporate Compliance

Eurofiber wil een transparante en betrouwbare partner zijn. Vertrouwen ten aanzien van het opzetten en onderhouden van een open infrastructuur. Omdat betrouwbaarheid voor ons zo belangrijk is, nemen wij onze verantwoording voor diverse aspecten die u als klant of partner belangrijk vindt. Dat bewijzen we door een verscheidenheid aan certificaten, verklaringen en rapporten.

Huidige certificaten, verklaringen en rapportages Eurofiber

We nemen onze verantwoording voor diverse aspecten die u als klant of partner belangrijk vindt. Hieronder treft u een overzicht en waarom dit mogelijk voor u van belang is.

Alle huidige certificaten, verklaringen en rapporten zijn beschikbaar ter inzage en om te downloaden.

ISO9001 Certificaat

ISO9001 is een kwaliteitsnorm. Deze standaard richt zich op het nakomen van klantafspraken. En zorgt ervoor dat we klanten helpen waar afspraken niet zijn nagekomen. Concreet voorbeeld is onze klachtenprocedure.

Download het certificaat hier.

ISO27001 Certificaat

ISO27001 is een standaard voor informatiebeveiliging. Het biedt onze klanten de garantie dat de integriteit, vertrouwelijkheid en beschikbaarheid van gegevens wordt gewaarborgd.

Download het certificaat hier.

ISO14001 Certificaat

ISO14001 is een milieunorm. Het geeft onze klanten de zekerheid dat we voldoen aan relevante milieuwetgeving en dat we een positieve bijdrage aan het milieu op onze agenda hebben staan.

Download het certificaat hier.

CSR rapport

Eurofiber zet zich sterk in om op een ethische, duurzame en veilige manier te opereren. Voor klanten die alleen zaken willen doen met bedrijven die MVO serieus nemen, hebben we bewezen programma’s die in het rapport worden toegelicht.

Download het rapport hier.

MEF 2.0 Certificaat

MEF 2.0 is een technische standaard voor bedrijven die diensten verlenen met betrekking tot onderling verbonden netwerken.
Door MEF 2.0 zijn onze klanten ervan verzekerd dat Eurofiber internationaal bewezen technologie toepast, die bijdraagt aan de integriteit van onze infrastructuur.

Download het certificaat hier.